Vårens nyheter

Vårens nyheter 2020

Nu kan vi erbjuda våra återförsäljare ett mindre minsta antal 5g chokladkvadrater och till billigare klichékostnad! Minsta beställning är 3000st för våra 5g choklad samt Fairtrade/ekologiska chokladkvadrater.

Vi utökar vårt sortiment på smaker till tablettaskarna med Hallon/lakritspastiller. Hallon/lakrits är en populär smak på andra produkter hos oss och nu finns det även till tablettaskar!

Det är passande med vårens nya kolasmak som är smultron. Det blir nog inte mer skandinaviskt än så. En fruktig kola som påminner om sommar.

Våra mini-mintrullar kan nu fås i mindre minimum antal. Du kan beställa 2500st/tryck och där erbjuder vi även billigare klichépris än tidigare.

Romrussin är välkommen nyhet till godisburkar. De är så goda att det är svårt att sluta äta dom!

Påsken närmar sig med stormsteg och det är dags att tänka på om det ska ges påskgåvor till personal och kunder. Du kan se hela vårt sortiment här på hemsidan eller ladda ner vårens broschyr där påsken är inkluderad. Påsken inträffar den 12:e april i år så tänk på att en del av våra produkter har 3-4 veckors leverans.

Det är mycket som vi måste tänka på idag och vi försöker vara så tydliga som möjligt med våra produkter. Nu hittar du ingredienser, näringsvärde, allergiinformation, veganska märkningar och rekommenderad källsortering här på hemsidan.

Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor!


Förfrågan

    Har du frågor om våra produkter? Lägg till en eller flera produkter här från våran sortimentsida och skicka in till oss.