Bläddra i våra broschyrer

Inspireras av våra broschyrer.

Läs mer

Kolla in vårt breda sortiment av reklamgodis

Vi jobbar ständigt på att utveckla produkter som fungerar för att få effektivt fram din kunds budskap! Produkterna är av hög kvalitet, valda med omsorg och eftertanke. Vi försöker i allra största möjlighet att välja ekologiska och miljövänliga alternativ på både produkter och förpackningsmaterial.


Grafisk utformning utan extra kostnad!

Våran grafiska designer hjälper er att utforma produkten precis som din kund vill ha den. Har du färdig design eller bara ett logo så återkommer vi snabbt med korrektur på önskad produkt utan extra kostnad.


Vår arbetsprocess

1 Kontakt

Kontakta oss med en idé eller färdig beställning. Hittar du inte det du söker i våran broschyr så kan du alltid höra med oss om det är något vi kan lösa ändå. Du når oss lättast via e-mail, kontaktforumläret på hemsidan eller via telefon.

2 Design

Skicka till oss färdig design utifrån våra skissmallar eller skicka vektoriserat logo. Våran grafiska designer gör förslag på korrektur till dig utan extra kostnad.

3 Tillverkning

När du har godkänt korrekturen kommer du att få ordererkännande som du bör läsa noga så alla uppgifter stämmer. När detta är godkänt så sätter vi igång tillverkningen av ditt godis!

4 Leverans

Leveransdatum hittar du på ditt ordererkännande från oss men självklart försöker vi vårt bästa att leverera din order tidigare än så!

Våra varumärken

SALT i SOL logga
POLAR FREEZE logga
Tulo logga
Mentos logga
Choko Jack logga
Pix Orginal logga
Viol Pastiller logga
ZIG ZAG logga

Kontakta oss

    Förfrågan

      Har du frågor om våra produkter? Lägg till en eller flera produkter här från våran sortimentsida och skicka in till oss.